Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Vlad Pascu ar fi încercat să cumpere și alte stupefiante în noaptea tragediei de la 2 Mai. Cum a încercat să procure substanțele interzise?

Deși se afla sub influența stupefiantelor, Vlad Pascu ar mai fi încercat să cumpere alte substanțe nocive și în noaptea tragediei, în care a ucis doi tineri.

Redactia Stirile Kanal D,

Goană nebună după droguri [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tragedie anunțată, așa pare să fie moartea celor doi studenți loviți în plin de Vlad Pascu. Individul, aflat acum după gratii, a gonit în noaptea tragediei cu o viteză care i-a înspăimântat până și pe prietenii săi. În plus, deși era sub influența unui cocktail din droguri extrem de periculoase, acesta a încercat să cumpere și alte stupefiante. Colega mea, Adina Iliescu are mai multe detalii, a transmis Cristian Sabbagh.

Vlad Pascu ar fi încercat să cumpere și alte stupefiante în noaptea tragediei de la 2 Mai

„Cei care au fost aproape de Vlad Pascu în noaptea tragediei spun că tânărul a condus agresiv.

Ar fi mers cu peste 150 de kilometri pe oră și a făcut manevre și depășiri riscante. Prietenii săi s-au speriat și au cerut să coboare. Pascu nu a renunțat însă la așa-zisa distracție. A mers în zona unui club de unde a încercat să cumpere pastile de extasy. A oferit 200 de lei unui tânăr pe care nu-l cunoștea, dar acesta nu avea marfa cerută. Până la urmă, cei doi s-au împrietenit și au urcat în mașina lui Pascu alături de o altă fată, pornind în căutare de droguri.
După scurt timp, au fost opriți de Poliție. Însă, agenții l-au eliberat pe Vlad Pascu și așa s-a ajuns la impactul violent, soldat cu 2 morți. În momentul accidentului, acesta avea în organism un cocktail din mai multe stupefiante”, a transmis Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: Dezvăluiri șocante: ce a făcut Vlad Pascu înainte să-i spulbere cu mașina pe tinerii de la 2 Mai

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI