Parcă suntem martorii unui film prost, în care greșelile în lanț ale autorităților și nepăsarea unor părinți plini de bani au adus iadul în două familii.

Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

"- Sunteți avocata lui Vlad Pascu? Ce ne puteți spune? Cu el ce ați vorbit? Îi pare rău? V-a transmis ceva?"

Sorina Stoica este misterioasa avocată care l-a vizitat pe Vlad Pascu în arestul poliției din Constanța și a stat de vorbă cu el mai bine de o oră.

Nu a vrut să facă nicio declarație în fața camerelor de filmat.

"- Ați vorbit cu el? În ce stare l-ați găsit?

- Nu dau declarații, vă dați seama că dacă dădeam, ieșeam până acum presă și făceam un comunicat de presă"

Pe TikTok, în schimb, e mai activă. S-a filmat cu codul penal în mână, fredonând versuri controversate dintr-o melodie a trupei BUG Mafia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, audiat din nou. S-a ales cu cel de-al treilea dosar penal în mai puțin de jumătate de oră de audieri

Vlad Pascu a fost interogat de procurorii DIICOT și, potrivit unor surse, ar fi recunoscut că era drogat când a urcat la volan și a împrăștiat moarte pe litoral. De altfel, imaginile postate de teribilistul care a ucis două vieți, sunt șocante și vorbesc singure despre obiceiurile lui bolnave și despre anturajul de care era înconjurat, presărat cu alcool și droguri. Pare șocant, dar tinerii nici măcar nu se ascundeau de ochii lumii.

Vlad Pascu avea treisprezece ani când a fost prins prima oară pe o stradă din Capitală cu droguri la el. A fost iertat la optsprezece ani. Procurorii DIICOT l-au avut din nou în vizor, dar a scăpat și de această dată. Tânărul ar fi trebuit să meargă la Agenția Națională Antidrog pentru a primi ajutorul specialiștilor. Uluitor e că părinții lui Vlad Pascu au refuzat, o spune chiar șefa instituției.

"Specialiștii Agenției Naționale Antidrog au întreprins demersurile necesare, astfel încât persoana vizată în acel program să poată fi evaluată la Agenția Națională pentru drog. Din păcate, nu s-a dat curs activităților desfășurate de către agenție și demersurilor pe care noi le-am inițiat astfel încât persoana nu s-a prezentat la evaluarea dispusă de procuror"

Între timp, tânărul rebel dădea petreceri în vila de lux a familiei și se lăuda cu substanțele interzise. Iar la un moment dat, prietena lui Vlad Pascu a fost la un pas de inconștiență, probabil din pricina stupefiantelor.

Problemele s-au ținut scai de familia Pascu, dar nici în al doisprezecelea ceas, nu a pus nimeni piciorul în prag. Cu câteva luni înainte de tragedia de pe litoral, polițiștii secției doi din Capitală aveau să ajungă la vila din cartierul select, să ancheteze o posibilă spargere. Potrivit unor surse judiciare, cel care dăduse alarma ar fi fost chiar tânărul, doar că nu s-au putut înțelege cu el, astfel că au luat legătura cu tatăl lui.

Mihai Pascu le-ar fi spus că e posibil să fie vorba de o fabulație, recunoscând că fiul său era un consumator de substanțe interzise și că avea episoade psihotice. Potrivit acelorași surse, băiatul s-a ales atunci cu o amendă că i-a pus pe drumuri degeaba pe agenți.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Se pare că părinții tânărului sunt divorțați, iar bărbatul și-ar fi refăcut viața în Olanda. Vlad ar fi stat singur în vila impunătoare, unde dădea petreceri interzise, spun vecinii, sub protecția anonimatului. De bani nu a dus lipsă. Miruna și Mihai Pascu dețin sute de terenuri și imobile în cele mai scumpe zone ale Capitalei și la malul mării. Potrivit unor surse judiciare, tatăl teribilistului ar fi avut o grămadă de litigii cu oamenii cărora le-ar fi împrumutat bani cu camătă și i-ar fi executat silit, luându-le apartamentele.

Detaliile proceselor sunt ținute la secret de executori. Monica Tatoiu ne-a povestit că bărbatul ar fi vrut să ridice în trecut un bloc de locuințe în pepiniera Bucureștiului, iar soțul femeii de afaceri s-ar fi luptat în instanță să împiedice afacerea ilegală.

"Noi am fost singurii care am avut curajul și lipsa de frică să ne luptăm cu ei când trebuiau să se lupte autoritățile. Timp de nu știu câteva luni am avut pază că ne-au amenințat, de asta ne-au amenințat, că am fost singurii care am spus nu, că ei au vândut terenurile de acolo. Au trecut prin trei, patru mâini, au ajuns la un dezvoltator care a făcut cinci blocuri, fără să aibă ieșire la canalizare, care acum, care acuma este. Cu care suntem în litigiu cu primăria Sectorului 1"

Potrivit informațiilor apărute în presă, familia Pascu ar avea legături și cu una dintre cele mai de temut grupări interlope din Capitală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si