„Vlad Pascu este cercetat disciplinar de Penitenciarul Poarta Albă din Constanța, unde e în arest preventiv după ce a ucis cu mașina doi tineri lângă 2 Mai, pentru interviul acordat telefonic protestatarului cunoscut drept Ceaușescu. Tânărul nu avea acordul autorităților pentru convorbirea respectivă, însă detalii are colega mea Raluca Sevastru”, a transmis Christian Sabbagh.

Pascu, cercetat disciplinar de Penitenciarul Poarta Albă Constanța

„Discuția s-a purtat între Vlad Pascu și protestatar, prin intermediul tatălui său, Mihai Pascu. Conversația dintre cei trei a fost făcută publică pe o rețea de socializare, iar tatăl lui Pascu a arătat pe filmare numărul penitenciarului Poarta Albă.
În interviul telefonic, Vlad Pascu a transmis că are remușcări după tragicul accident și că ar vrea să dea timpul înapoi.
Pentru persoanele condamnate sau arestate preventiv este permisă comunicarea cu apropiații numai în anumite condiții. Directorul ANP spune că Pascu avea aprobare să vorbească cu tatăl său, însă nu și cu Ceaușescu.

Citește și: Mesajul sfâșietor transmis de tatăl lui Sebi, tânărul care și-a pierdut viața în tragedia de la 2 Mai. ,,Fiecare își urlă amarul, nu vrem să ne vadă celălalt, fiecare în colțul lui''

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Concret, pentru acea conversație telefonică, Vlad Pascu trebuia să ceară acordul procurorului de caz sau al instanței pe al cărei rol se află cauza sa.
Pentru că au fost încălcate aceste condiții, el este acum cercetat disciplinar și riscă sancțiuni.
Dacă va fi găsit vinovat, Vlad Pascu ar putea pierde dreptul la vizite și accesul la telefonul mobil pe o perioadă stabilită de conducerea Penitenciarului Poarta Albă, iar în cel mai simplu scenariu acesta se poate alege doar cu un avertisment”, a transmis Raluca Sevastru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si