„Vladimir Putin și-a zdrobit propriul record, după un discurs ce a durat două ore și 6 minute. El și-a depășit, astfel, performanța anterioară din 2018, care era de o oră și 55 de minute. Discursul din fața adunării federale a fost, însă, unul majoritar electoral, despre realizări și promisiuni, dar nu a ezitat să avertizeze din nou Occidentul cu armele nucleare”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Putin și-a bătut propriul record cu noul său discurs

În fața unei audiențe de o mie de oameni, formată din parlamentari, lideri regionali, militari, Vladimir Putin a revenit la retorica nucleară și a amenințat iar țările democratice cu bombele atomice. El a transmis, voalat, un avertisment Franței, după ce președintele Emmanuel Macron a vorbit despre posibilitatea trimiterii de trupe NATO în Ucraina.

Citește și: Vladimir Putin amenință Occidentul cu armele nucleare. Ce spune liderul de la Kremlin despre Transnistria și eventuale trupe NATO în Ucraina în discursul despre starea națiunii

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

După invadarea Ucrainei, Putin a avertizat de mai multe ori țările occidentale cu armele nucleare. De doi ani, însă, armata Rusiei încearcă să captureze cât mai multe teritorii ale Ucrainei, dar s-a izbit de o replică foarte solidă din partea trupelor Kievului. Cu toate acestea, liderul de la Kremlin și-a lăudat soldații care luptă în Ucraina.
Întrerupt adesea de ropote de aplauze, Vladimir Putin le-a cerut rușilor să facă mai mulți copii, a promis că va mări salariile și că va scăpa țara de sărăcie.

Discursul său a fost difuzat de absolut toate televiziunile rusești, dar a ajuns și pe fațadele blocurilor sau în cinematografe.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: