Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vladimir Putin și-a bătut propriul record. Cât a durat discursul liderului din Kremlin, în care a avertizat Occidentul cu armele nucleare?

Noul discurs al lui Putin a obținut un nou record. Liderul Kremlinului a reușit să vorbească timp de 2 ore și 6 minute, timp în care nu a ezitat să avertizeze Occidentul cu armele nucleare.

Redactia Stirile Kanal D,

Putin amenință cu războiul nuclear [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Vladimir Putin și-a zdrobit propriul record, după un discurs ce a durat două ore și 6 minute. El și-a depășit, astfel, performanța anterioară din 2018, care era de o oră și 55 de minute. Discursul din fața adunării federale a fost, însă, unul majoritar electoral, despre realizări și promisiuni, dar nu a ezitat să avertizeze din nou Occidentul cu armele nucleare”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Putin și-a bătut propriul record cu noul său discurs

În fața unei audiențe de o mie de oameni, formată din parlamentari, lideri regionali, militari, Vladimir Putin a revenit la retorica nucleară și a amenințat iar țările democratice cu bombele atomice. El a transmis, voalat, un avertisment Franței, după ce președintele Emmanuel Macron a vorbit despre posibilitatea trimiterii de trupe NATO în Ucraina.

Citește și: Vladimir Putin amenință Occidentul cu armele nucleare. Ce spune liderul de la Kremlin despre Transnistria și eventuale trupe NATO în Ucraina în discursul despre starea națiunii

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

După invadarea Ucrainei, Putin a avertizat de mai multe ori țările occidentale cu armele nucleare. De doi ani, însă, armata Rusiei încearcă să captureze cât mai multe teritorii ale Ucrainei, dar s-a izbit de o replică foarte solidă din partea trupelor Kievului.

Cu toate acestea, liderul de la Kremlin și-a lăudat soldații care luptă în Ucraina.
Întrerupt adesea de ropote de aplauze, Vladimir Putin le-a cerut rușilor să facă mai mulți copii, a promis că va mări salariile și că va scăpa țara de sărăcie. Discursul său a fost difuzat de absolut toate televiziunile rusești, dar a ajuns și pe fațadele blocurilor sau în cinematografe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI