„Vladimir Putin a ajuns în Coreea de Nord, într-o vizită istorică. La sosire, liderul de la Kremlin a fost întâmpinat cu flori și covor roșu de către Kim Jong-Un. Se așteaptă ca în urma vizitei de stat, care va dura câteva zile, cei doi dictatori să semneze un parteneriat strategic între țările pe care le conduc. Mișcarea este privită cu îngrijorare de către Occident, care se teme că cele două state se vor alia împotriva țărilor vestice.

Aceasta este prima vizită din ultimii 24 de ani pe care Putin o face în Coreea de Nord. După ce va pleca de la Phenian, președintele rus va merge în Vietnam”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O nouă criză a rachetelor nucleare între Rusia și SUA. Submarine nucleare rusești au ajuns în Cuba, la doi pași de America

Citește și: Rusofobia, sancționată de lege! Rusia pregătește pedepse dure pentru străinii extremiști: „Urmărirea penală a cetăţenilor şi oficialilor străini pentru rusofobie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si