Tensiunile continuă în Casa Iubirii. De această dată, scânteia sare între Gagea și Alexandra, despre care nimeni nu mai știe dacă mai formează sau nu un cuplu. 

Roberta interpretează contrele dintre Gagea și Criss, mărturisind că nu ar fi normale, având în vedere că acesta este într-o relație cu Alexandra.

Gagea și Alexandra, luați la rost: ”Voi mai sunteți împreună?” 

Roberta este de părere că Criss și Gagea sunt la fel de vinovați în ceea ce privește situația în care Gagea se află cu Alexandra. Concurenta se pare că o acuză pe Criss pentru contrele făcute cu Gagea și nu i se pare normal, având în vedere că acesta este într-o relație cu Alexandra, prietena ei.

Roberta: Tu ce părere ai Antoni, de exemplu, dacă Alexandra e în situația asta cu Gagea și e o fată, se duce vorbește cu Gagea și face o contră. Vorbește cu Gagea. Nu e și ea vinovată că face chestia asta?! Chit că Gagea o face, dar ea de ce o face?!

Citește și: VIDEO "Am început să tremur, m-a zgâriat" Virginia o acuză pe Roberta că a sărit să o bată, în vestiar. Concurenta neagă și se apără, în timp ce Teodora și Criss sunt de partea brunetei "Nu s-a întâmplat nimic"

Roberta

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

Andreea Mantea a fost nevoită să clarifice subiectul. După tot ce s-a întâmplat între cei doi, având în vedere toate situațiile, prezentatoare le-e cerut socoteală.

Andreea Mantea: Voi mai sunteți împreună, nu?

Gagea: Eu la un moment dat am spus ce am avut de spus, nu știu.

Alexandra: Ce? Că nu am înțeles nimic.

Gagea: Nu vreau să mă pronunț!

Pentru a vedea ce se întâmplă între Gagea și Alexandra, urmărește emisiunea Casa Iubirii, la Kanal D.

Gagea și Alexandra

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citește și: VIDEO „Păi taci!”. Antoni și-a ieșit din fire în fața Teodorei și a lui Robi. Gestul său l-a făcut și pe Moldo să reacționeze mai dur ca niciodată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si