Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Voltaj, concert de zile mari. Trupa le-a pregătit fanilor surprize inedite

Trupa Voltaj vine cu surprize inedite. Alături de trupa Zdob și Zdub, urmează să lanseze o nouă piesă care să le intre la inimile fanilor. Soliștii celor două trupe, Călin Goia și Roman Iagupov, au venit în platoul Știrilor Kanal D pentru a povesti despre noua colaborare.

Maria Stiuca,

Voltaj, concert de zile mari [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Mai sunt aproape două săptămâni până la mult așteptatul concert Voltaj, din 14 decembrie. Și, așa cum și-au obișnuit fanii, artiștii le-au pregătit multe surprize. Una dintre ele este noua piesa cântată alături de trupa Zdob și Zdub. Dar mai multe despre această colaborare ne vorbesc chiar soliștii celor două formații Călin Goia și Roman Iagupov”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Colaborare inedită dintre Voltaj și Zdob și Zdub

Cristina Dorobanțu: Călin, Roman, mă bucur tare mult că sunteți alături de mine. Vorbim despre noua voastră colaborare și anume frăția muzicală. Spuneți -mi ce și cum? Noua piesă, „Frați”, se cheamă.

Călin Goia: Piesa se numește „Frați”, a fost o propunere venită din partea noastră, în vară, când ne-am întâlnit la un concert și trupa Zdob și Zdub cânta, iar noi eram în culise.

Noi lucram la această piesă și ne-am dat seama că ar fi perfectă dacă ni s-ar alătura. Ei au zis da propunerii și pe urmă a început o întreagă poveste, o colaborare artistică cu  momente vestele, cu contradicții pe aici, pe acolo, artistice doar. Și a ieșit ceva care pe noi ne încântă.

Citește și: VIDEO- Amna, o mamă de nota 10. Artista a vorbit despre momentele din viața sa

Roman Iagupov: Corect! A fost foarte brusc, frumos, sincer. A venit Călin: „Roman, am o idee frumoasă. Hai să facem că noi suntem deschiși!”. Și să vă spun un secret. Eu cu Călin suntem frați. Bunica mea trăia în București.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cristina Dorobanțu: Foarte încântați sunteți.

Călin Goia: Cam asta a fost atmosfera la înregistrări, a fost chiar absolută distracție.

Cristina Dorobanțu: 14 decembrie, concert Voltaj.

Cine va urca alături de voi pe scenă?

Călin Goia: Întotdeauna invitații au fost surpriză, acum e clar că o să fie Roman și, din fericire pentru noi, a acceptat și a avut data liberă pentru că și ei sunt plecați mult. E foarte greu să ne punem programele cumva pe aceeași direcție pentru că suntem și unii și ceilalți ocupați, dar în 14 decembrie Roman va fi, vor fi și alte surprize, va fi un concert produs de la A la Z de către noi. Abia așteptăm. Biletele s-au vândut foarte bine, încă nu s-au epuizat, dar e sala aproape plină.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI