„Vom avea sau nu sărbători cu zăpadă? Răspunsul vine de la meteorologi, care au emis prognoza pentru Crăciun și Revelion. Cum va fi vremea atunci ne spune colega mea, Oana Guran”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Prognoza meteo de Crăciun și de Revelion

„Bună seara, Cristian! Să știi că Moș Crăciun ar cam trebui să-și schimbe costumul gros cu haine ceva mai subțiri pentru că zăpada de care ne-am bucurat zilele acestea nu va rezista.

De săptămâna viitoare, vremea se va încălzi treptat, în toată țara, iar de Crăciun nici vorbă să ningă, spun meteorologii. În Capitală, de exemplu, vom avea maxime de până la 7 grade, iar minimele nu vor scădea sub 0 grade. Veștile sunt la fel și pentru cei care vor să evadeze la munte pentru că prognoza ANM arată și acolo șanse minime de zăpadă. Cât despre Revelion, știrile sunt la fel de călduroase. Nu doar că nu vom avea zăpadă, ba chiar temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei. În București, în prima zi a anului, maximele vor fi de 5 grade. Așadar, prognoza ne arată că iarna a cam încurcat zilele pentru că zăpada căzută pe 7 decembrie ar fi fost mult mai așteptată de sărbători”, a transmis Oana Guran, jurnalist Știrile Kanal D.

Citește și: Exclusiv! Povestea impresionantă a lui Florin Bucuțea, românul care a creat biblioteci în mediul rural: ”România funcționează invers”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si