Deputații se reunesc în plen, la ora 14.00, pentru a vota proiectul care prevede eliminarea pensiilor speciale, inițiat de PNL.

Legea, care a primit raport favorabil din partea comisiei de muncă înainte de Crăciun, propune eliminarea pensiilor de serviciu pentru anumite categorii de bugetari, cum ar fi parlamentarii, magistratii, functionari publici cu statut special si diplomatii, exceptie fac angajații din Ministerul Apărării și Ministerul de Interne. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Veşti excelente pentru români! Din februarie se va acorda un nou tip de PENSIE

Vot pentru eliminarea pensiilor speciale. Cine susține măsura

Proiectul de lege este sustinut de majoritatea partidelor parlamentare, insa pana la ora votului este posibil ca lucrurile sa se schimbe, deoarece formatiunile politice au sedinte de grup.

La finalul anului 2019, peste 9.300

de persoane beneficiau de pensii speciale. Dacă acest proiect nu va fi votat de Camera Deputaţilor, Guvernul Orban a anunțat că își va asuma răspunderea în Parlament privind eliminarea pensiilor de serviciu. 

Citeste si: Iohannis: Şi eu şi Guvernul ne dorim creşterea alocaţiilor pentru copii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si