Apropierea dintre Rebecca și Antoni nu a fost lipsită de tensiuni, însă în ultima perioadă cei doi se comportă mai mult ca șoarecele și pisica decât ca doi îndrăgostiți. 

De această dată, într-o nouă zi în „Casa Iubirii”, Rebecca nu a mai suportat dubla măsură pe care spune că Antoni o are față de ea, așa că i-a spus tor ce o deranjează. 

Citește și: VIDEO „Eu știu jocurile astea” Ștefania și Antoni, lovitură pentru Rebecca! Tânăra, cu lacrimi în ochi după ce a auzit de camera roșie: „Vai, nu cred!”

rebecca casa iubirii, antoni casa iubirii, robi casa iubirii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Nervos la rândul lui, Antoni i-a spus cu subiect și predicat că nu vrea să o vadă sau să petreacă timp cu ea în această perioadă, ceea ce a afectat-o pe tânără. 

Rebecca: „Eu am zis mai răstit: „Ce ai zis?” și vai, s-a supărat prințul. Ești egoist! Ai spus sau nu să nu mai arunc cu cuvinte? Acum de ce zici că nu mai contează? Tu ai voie, eu nu?! Să vezi diferența: tu ai voie să pleci și eu să mă țin ca un câine după tine.”
Antoni: „Să îți fie clar, nu vreau să te ceri la mine azi, nu vreau să te ceri la mine mâine, vreau să fiu lăsat în pace.”

rebecca casa iubirii, antoni casa iubirii, robi casa iubirii

Rebecca a izbucnit în lacrimi. E foarte afectată de tensiunile dintre ea și Antoni: „Mă frustrează!”

Supărată, nervoasă și cu nervii întinși la maxim, în timpul unei discuții cu Robi tânăra a dat frâu liber sentimentelor, dar și lacrimilor. Foarte deranjată de atitudinea lui Antoni față de ea, bruneta a izbucnit în lacrimi.

Robi: „A zis că vă despărțiți?”

Rebecca: „Nu e vorba de asta. Mă frustrează! În fiecare zi are chestii care nu îi convin, în fiecare zi are doar plângeri. Eu dacă deschid gura lui nu îi convine.”

Citește și: VIDEO Alexandra și Robi fierb! Nu le-a venit să creadă ce pas a făcut Patrick. El și Virginia și-au spus totul, jurând că vor ține secret până la momentul potrivit: „Îmi place!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si