"Vreau un bărbat dornic să mă cunoască", i-a spus Giuly lui Robert, într-un moment de sinceritate. Concurenta a decis să spună lucrurilor pe nume după ce Robert a părut atras și de alte fete din "Casa Iubirii". 

giuli și robert casa iubirii

Giuly consideră că Robert nu vrea să o cunoască

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Se încadrează Robert în categoria de bărbați pe care o dorește Giuly? 

Destăinuirea Giulyei a venit ca urmare a unei apropieri pe care a observat-o între Robert și Bianca, apropiere pe care concurentul i-a mărturisit-o.

"Vreau să las loc... adică o să avem ocazia să ne cunoaștem mai bine... Vreau un bărbat convins de faptul că vrea să mă cunoască... Dar cred că ești așa, ai un loc ocupat", i-a mărturisit Giuly lui Robert.

"Da, am afirmat ceva despre Bianca și despre cum simt eu că sunt cu ea, dar nu m-am pronunțat", a ținut să o clarifice Robert pe Giuly. 

robert si giuly casa iubirii

Robert și Giuly au o discuție sinceră

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Am ținut foarte bine în minte asta. Ai spus că cu Bianca te înțelegi foarte bine, chiar și atunci când nu știți, că vă înțelegeți cu gândul...

că atunci când ea nu vorbește, tu știi ce vrea ea să spună", i-a amintit Giuly concurentului.

Ca să treacă la următorul nivel al discuției, Robert a întrebat-o dacă ceea ce a spus despre Bianca a făcut-o să dea înapoi. Concurenta a răspuns fără să stea pe gânduri că nu, dar a ținut să spună că dacă ce a zis Robert despre conexiunea cu Bianca este adevărat, este un lucru prețios.

Citește și: VIDEO- Este Ștefania geloasă pe Julia? Cosmin pune paie pe foc și îi cere explicații iubitei sale. "Încă are sentimente pentru tine"

giuly casa iubirii

Giuly: Vreau un bărbat dornic să mă cunoască

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

"Nu... E foarte rar și cred că e foarte prețios lucrul ăsta și e unul dintre cele mai importante lucruri, unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care poți să le simți cu o persoană. Și eu le-am trăit o dată în viață și știu cum este. Pentru cum văd eu lucrurile, m-aș axa mai mult pe un sentiment ca acela, dacă este chiar așa. Eu nu pun în dubiu ce tu spui... și atunci fac doi pași în spate că o să-mi fie și mai greu să mă exteriorizez", i-a dezvăluit Giuly.

"Nu am sentimente pentru Bianca", a spus Robert.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si