Aceste imagini surprind forța furtunii violente care s a abătut asupra orașului Stuttgard din Germania. Rafalele au smuls copacii din rădăcini și i-au aruncat direct pe șosea peste mașini.

Furtuni violente în Germania și Franța. Fenomenele meteo extreme au provocat pagube însemnate

Potrivit meteorologilor germani, în mai multe regiuni din țară vântul a suflat cu o putere amețitoare: 174 de kilometri pe oră. În urma furtunii care a măturat toată țara, joi seară, șase persoane au fost rănite iar zeci de case și mașini au fost avariate.

Natura s-a dezlănțuit și în Franța. Aici vijeliile au fost însoțite de grindină. În urma furtunii, mai multe mașini au fost distruse de

bucățile mari de gheață căzute din cer. Înainte de urgie nori uriași de culoare vișinie au apărut în zona de nord a țării.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Harta noilor incendii din Grecia. A crescut numărul victimelor, distrugeri fără precedent lângă Atena. "Grecia trece prin cel mai dificil an"

Fenomene meteo extreme au fost și în alte colțuri ale lumii.

În Brazilia, o furtună violentă cu rafale de vânt de peste 100 de kilometri pe oră a rupt acoperișul unui centru comercial în timp ce înăuntru se aflau mai multe persoane.

În același timp, în Statele Unite, orașul Las Vegas a fost inundat după o furtună de treizeci de minute. Apa a pătruns inclusiv în interiorul unui cazino după ce acoperișul acestuia a cedat din cauza ploii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si