Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vreme extremă în întreaga lume. Furtunile au făcut prăpăd în Franța și Germania

Fenomenele extreme continuă să facă ravagii în întreaga lume. În Franța și Germania furtunile care au lovit cu forța unui uragan au provocat haos și pagube însemnate. În unele zone, rafalele de vânt au bătut chiar și cu 170 de kilometri pe oră.

Redactia Stirile Kanal D,

Vreme extremă în întreaga lume [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aceste imagini surprind forța furtunii violente care s a abătut asupra orașului Stuttgard din Germania. Rafalele au smuls copacii din rădăcini și i-au aruncat direct pe șosea peste mașini.

Furtuni violente în Germania și Franța. Fenomenele meteo extreme au provocat pagube însemnate

Potrivit meteorologilor germani, în mai multe regiuni din țară vântul a suflat cu o putere amețitoare: 174 de kilometri pe oră. În urma furtunii care a măturat toată țara, joi seară, șase persoane au fost rănite iar zeci de case și mașini au fost avariate.

Natura s-a dezlănțuit și în Franța. Aici vijeliile au fost însoțite de grindină. În urma furtunii, mai multe mașini au fost distruse de

bucățile mari de gheață căzute din cer. Înainte de urgie nori uriași de culoare vișinie au apărut în zona de nord a țării.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Harta noilor incendii din Grecia. A crescut numărul victimelor, distrugeri fără precedent lângă Atena. "Grecia trece prin cel mai dificil an"

Fenomene meteo extreme au fost și în alte colțuri ale lumii.

În Brazilia, o furtună violentă cu rafale de vânt de peste 100 de kilometri pe oră a rupt acoperișul unui centru comercial în timp ce înăuntru se aflau mai multe persoane.

În același timp, în Statele Unite, orașul Las Vegas a fost inundat după o furtună de treizeci de minute. Apa a pătruns inclusiv în interiorul unui cazino după ce acoperișul acestuia a cedat din cauza ploii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI