Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vreme extremă în România: Un adevărat dezastru în vestul țării, în urma ploilor

Ploile au lovit ca un uragan vestul țării și în doar câteva minute parcă blestemate au lăsat zeci de familii fără agoniseala de o viață. În Bihor, potopul a distrus gospodării și a rupt poduri... iar bieții oameni, prinși în mijlocul viiturii ca într-o menghină, au fost salvați la limită de pompieri.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Viitura a lovit cu o putere de neimaginat. Șuvoaiele au rupt drumurile și au intrat în casele oamenilor. Prinși ca într-o capcană, bunicii care n-au putut să se salveze au fost scoși pe brate din mijlocul apelor. Imaginile surprinse de pompieri sunt dramatice.

În judetul Bihor codul roșu de inundații a fost valabil doar o oră, timp în care ploaia a făcut prăpăd. În fața şuvoaielor, oamenii au fost neputincioşi.

Toată agoniseala de-o viață le-a fost distrusă

Soții Lazăr au ridicat din temelii cu propriile mâini o casă în oraşul Vașcău. La parter au deschis un mic restaurant, afacere de familie din care și-au întretinut băiatul la Facultatea de Mediu din Oradea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: EXCLUSIV| Ploi torențiale și fenomene extreme în Capitală și în țară. Explicația meteorologilor: Ce se întâmplă cu vremea- VIDEO

Apa le-a luat, în mai puțin de o oră, toată agoniseala. Bieții oameni au petrecut noaptea în mașină de teama că locuința se va prăbuși peste ei.

Vremea rea continuă. Avertismentul meteorologilor

Albia raului este practic în locuință, se vede cu ochiul liber din interior. Puhoaiele au fost atât de puternice încât au măcinat fundația

Zece adulți și un copil au fost salvați de pompieri în urma inundațiilor din județ. Administrația Națională de Meteorologie a emis și joi un cod galben de vreme rea pentru centrul și nord-vestul țării.

Citeste si: VIDEO| Ploile au făcut ravagii în Brașov. Șoferii au rămas blocați în mijlocul străzilor inundate

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI