Vremea rămâne rece și mohorâtă la început de săptămână și avem în vigoare un cod galben de vreme rea. Mergem acum la sediul ANM și aflăm detalii în direct de la meteorologi, a transmis Simona Pătruleasa.

Cod galben de vreme rea în 14 județe

Codul galben este valabil până astăzi la ora 12. Vizează zona montană a Carpaților Meridionali și de Curbură la altitudini de peste 1500 de metri.

Acolo va ninge și se va depune strat consistent de zăpadă.

În restul regiunilor pe parcursul zilei de astăzi și mâine va ploua local însemnat cantitativ cantități de 10-15 litri pe metru pătrat și izolat se pot depăși 30-40 de litri pe metru pătrat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. A nins ca în povești în mai multe zone din țară, în miez de primăvară. Imagini incredibile

Din punct de vedere termic, la nivelul întregii țări temperaturile se vor situa sub normele perioadei. Temperaturile maxime între 8-18 grade pentru astăzi, iar mâine între 10-20 de grade, iar începând de vineri și pe parcursul weekend-ului ne așteptăm la o creștere a temperaturilor și se vor depăși 20 de grade în sudul și sud estul țării.

De asemenea și ploile vor fi din ce în ce mai puține.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si