„Se anunță vreme frumoasă în acest weekend, iar la munte, administratorii pârtiilor îi așteaptă pe turiști să se bucure de sporturile de iarnă. Mergem și noi în Poiana Brașov, acolo se află colegul meu. Adrian Jătăreanu”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Vreme caldă, pârtii pline de turiști

 „În primul rând, uite cu ce priveliște absolut senzațională te întâmpin astăzi.

În spate este masivul Bucegi. Noi suntem în masivul Postăvaru, la 1.700 de metri altitudine. Este soare, sunt 7 grade Celsius, o atmosferă de primăvară, însă, chiar și așa, pârtiile de aici, din masiv, sunt arhipline. Sunt foarte mulți turiști care au venit să se bucure astăzi de pârtiile din Poiana Brașov. Stratul de omăt măsoară între 30 și 40 de centimetri. Zăpada încă rezistă foarte bine. Sunt, într-adevăr, porțiuni unde este gheață, iar jos, la baza muntelui, zăpada s-a topit în unele locuri, însă acest lucru nu îi încurcă pe turiști. Sunt sute de oameni care au venit să se bucure de această zi absolut perfectă și weekend-ul se anunță la fel de frumos. De altfel, gradul de ocupare aici, în Poiana Brașov depășește 90 la sută în acest weekend, iar vestea bună, aș putea spune, pentru hotelieri este că de luni încolo începe vacanța copiilor, iar stațiunea va fi arhiplină. Practic, turiștii care vor veni în perioada următoare vor trebui să plătească în jur de 100  de euro pentru o cameră la un hotel din Poiană.
Schi pass-ul va costa 200 de lei, la fel ca până acum și, bineînțeles, trebuie să își pună ceva bani deoparte pentru mâncare”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- O porțiune de drum din centrul Brașovului s-a surpat. Bucăți de beton au ajuns în curțile oamenilor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si