„Vreme de vară la jumătatea lunii aprilie. După un weekend cu temperaturi de peste 25 de grade Celsius, începem săptămâna cu valori neașteptate pentru această perioadă. Cu toate detaliile ni se alătură chiar acum colega mea, Larisa Rațiu”, a transmis Simona Pătruleasa.

Vreme cu temperaturi de vară

„Chiar dacă este de abia ora 9 dimineața, mercurul din termometre a urcat deja până la 17 grade Celsius și nu se va opri aici pentru ca astăzi sunt așteptate în București maxime de până la 33 de grade.

Valori mai de grabă, potrivite pentru început de luna iunie. Aceleași valori, poate chiar mai ridicate, vor fi și în Oltenia și în toată partea de vest a țării.

Citește și: Un nou episod din serialul “Secrete de familie”: O ultimă șansă pentru Defne

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Și la Constanța astăzi se anunță o zi tocmai bună pentru plajă pentru ca și acolo, mercurul va atinge în jur de 28-29 de grade.
Situație se va schimba, însă, de miercuri atunci când vremea se va răci brusc.
Temperaturile vor scădea chiar și cu 10 grade, și sunt așteptate averse în mai multe regiuni din țară.
Și dacă începem săptămâna cu temperaturi de vară, vedem ca o vom termina cu valori ceva mai normale pentru această perioadă.

Vineri, vremea ne va surprinde din nou pentru ca mercurul din termometre va scădea considerabil și nu va atinge mai mult de 13 grade”, a transmis Larisa Rațiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si