„După ce am avut ba viscol, ba vreme de primăvară, meteorologii au actualizat prognoza și au anunțat unde va ninge de Crăciun. Care sunt zonele unde oamenii se vor bucura de zăpadă ne spune colega mea, Oana Guran. Bună seara, Oana”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Cum va fi vremea de Crăciun?

„Bună seara, Cristian! Dacă nu cumva ai planuri de călătorie, este posibil să te dezamăgesc pentru că meteorologii spun că doar în Bucovina și în Maramureș este sigur că va ninge de Crăciun.

De altfel, și în zilele următoare sunt așteptate episoade de ninsori în zonele montane de acolo. În restul țării, în schimb, este foarte greu de spus cum va evolua vremea în perioada sărbătorilor. Circulația maselor de aer se schimbă o dată la câteva zile și, din acest motiv, specialiștii nu se pot pronunța. Așa că nu este exclus să avem parte de ninsori ușoare, dar estimările meteorologilor arată că temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi normal, ceea ce înseamnă că zăpada oricum nu va rezista”, a transmis Oana Guran, jurnalist Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- Ținută ideală, misiune perfect posibilă. S-a dat startul căutării ținutei ideale pentru sărbători

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si