Așadar, vreme de coșmar în vestul Europei. Dacă viscolul ajunge și la noi, aflăm chiar acum de la colega mea, Larisa Rațiu care este la sediul ANM. Bună dimineața, Larisa!, a transmis Simona Pătruleasa.

Vremea în prima săptămână de iarnă

- Bună dimineața, tuturor! Alături de mine chiar acum este meteorologul de serviciu, Iris Răducanu, care ne va spune cum va fi vremea săptămâna aceasta.

Bună dimineața și mulțumesc pentru prezența în jurnal. În primul rând, vă rog să ne spuneți dacă ninsorile puternice din vestul Europei vor ajunge și la noi, a transmis Larisa Rațiu.

Bună dimineața și bine v-am găsit! Din fericire nu vom vorbi de ninsori în zilele următoare, cel puțin următoarele două zile, chiar dacă vremea va fi mult mai rece decât ar fi normal să înregistrăm la această dată, mai ales următoarea noapte, când minimele se vor încadra la nivelul întregii țări, între minus opt și două grade. Vom vorbi despre o vreme plăcută sub aspectul precipitațiilor, pentru că nu vor fi decât izolat câteva fulguieli la munte, iar precipitații, mai în adevăratul sens al cuvântului, vor fi abia de miercuri, a declarat Iris Răducanu.

- Vă rog să-mi spuneți unde va fi cel mai frig astăzi și mâine 

Cel mai frig, desigur, în d presiunile din Estul Transilvaniei, prin Moldova vor fi temperaturi mai scăzute, iar cel mai cald, cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra pe litoral, a

declarat Iris Răducanu. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- Vă rog să ne spuneți la ce ar trebui să ne așteptăm până la finalul acestei săptămâni 

Spuneam mai devreme că de miercuri vor începe precipitațiile, la început în sud estul țării apoi se vor extinde și în vest, iar joi ne așteptăm la precipitații în toate regiunile, predominant sub formă de ploaie în sudul și vestul teritoriului, și mixte. În rest, la munte, bineînțeles, ninsori pentru că ne menținem pe  temperaturi scăzute, a declarat Iris Răducanu. 

- Mulțumim pentru aceste informații. Așadar, se anunță o săptămână friguroasă cu temperaturi ce nu vor depăși nouă grade Celsius. Acestea au fost informațiile de aici, la revedere!, a transmis Larisa Rațiu.

Citește și: HARTA- Cod portocaliu de viituri puternice în județul Satu Mare. Un cod galben este activ și pe râurile din județul Bihor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si