In Muntenia, cerul va fi innorat, iar maximele ajung la 9 grade in Calarasi, 7 grade in Pitesti.

In Transilvania, se anunta vreme inchisa, iar sansele sa ninga sunt destul de mari. Se vor inregistra 3 grade in Brasov, 5 grade in Alba Iulia.

In Moldova, ne asteapta o zi placuta. Vorbim de cer variabil si temperaturi generoase pentru aceasta perioada.

8 grade vor fi in Galati, la fel si in Iasi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In Vestul tarii, atmosfera e mohorata si avem conditii de precipitatii mixte pe arii extinse. Vor fi 4 grade in Resita, 5 grade in Oradea.

Citeste si: VIDEO| A nins abundent la munte, dar vremea se va schimba radical. Meteorologii vin cu vești bune

In Oltenia, cerul va fi acoperit de nori cea mai mare parte din zi. Termometrul va indica 8 grade in Craiova, 7 grade in Targu Jiu.

Vremea rămâne instabilă

In Dobrogea, sunt slabe sanse sa zarim soarele, iar mercurul din termometre urca pana la 8 grade in Constanta, 9 in Tulcea.

La noapte, cerul va fi innorat in regiunile intracarpatice. Se anunta ninsori in Maramures, Crisana si Transilvania, iar in Banat sunt coditii de precipitatii mixte. In zonele de munte, vantul continua sa sfle cu putere si va spulbera zapada deja depusa.

Minimele vor fi cuprinse intre -6 si 3 grade.

In Capitala, vantul va sulfa moderat, iar maxima ajunge la 9 grade.

La munte, vremea continua sa se raceasca, iar temporar va ninge slab. Vantul va avea intensificari, mai ales la altiduni mari, unde va ajunge sa bata la rafala cu peste 80 de km pe ora.

Citeste si: VIDEO| ALERTĂ METEO! Vin NINSORILE în România. Este COD GALBEN! Zonele afectate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si