„Fenomenele extreme cu intervale deosebit de reci vor mai lovi România chiar dacă iarna încă nu a început. Florinela Georgescu, director de prognoză la Administrația Națională de Meteorologie vine cu explicații. Bună seara”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

România va fi așteptată de vreme rece. Explicațiile meteorologilor

„Bună seara!

Episodul de vreme foarte severă pe care l-am avut în acest weekend a adus intensificări ale vântului cu viteze deosebit de ridicate și, pe de altă parte, o răcire a vremii pe

partea de est a teritoriului. Sigur că iarna nici nu a început cu adevărat și este foarte probabil ca pe parcursul lunilor viitoare să mai apară episoade cu vreme severă, însă trebuie să accentuez faptul că ciclonul din weekend a fost unul deosebit de violent și probabilitatea ca un astfel de eveniment să apară prea des este destul de redusă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Furtuna devastatoare a făcut ravagii în Bulgaria. Două persoane și-au pierdut viața

În schimb, episoade cu vreme rece, de acum încolo categoric vom avea. Chiar și în această săptămână, după o creștere a temperaturilor mâine și poimâine, în unele zone ale țării așteptăm o răcire a vremii astfel încât jumătatea săptămânii să aducă valori maxime doar între 1 și 10 grade.

La fel și precipitațiile în situațiile în care apar episoade cu vreme mai rece, vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare la munte. Altfel spus, pe scurt, un tablou care ne arată clar că iarna nu este departe”, a transmis Florinela Georgescu, director de prognoză la Administrația Națională de Meteorologie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si