Manifestările extreme ale vremii devin din ce în ce mai înspăimântătoare. La New York, o furtună cu fulgere a lovit zgârie-norii cu putere. Fulgerul a lovit faimoasa clădire Empire State Building, surprinsă de camerele de filmat, care, în fiecare an, este ținta descărcărilor electrice din cauza paratrăsnetului montat în vârf.

Între timp, pe o plajă din Puerto Rico, trei tineri au fost loviți de fulger în timp ce se pregăteau să intre în mare.

Au căzut inconștienți, iar prietenii lor au intervenit rapid pentru a le acorda primul ajutor. Din păcate, unul dintre ei este în stare gravă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vremea extremă s-a manifestat și în Beijing, unde un vânt puternic, cu rafale de peste 130 km/h, a făcut imposibilă menținerea echilibrului pe străzi. Trecătorii erau pur și simplu trântiți la pământ. În același timp, câțiva alpiniști utilitari care lucrau la înălțime au fost prinși de furtună, fiind azvârliți dintr-o parte în alta de vânt. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Citește și: VIDEO Imaginile dezastrului provocat de natură! După câteva minute de furtună s-au produs inundații


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si