Prin culturile de porumb si de grau aproape copt din judetul Ialomita au ajuns sa se plimbe tancurile si blindatele americane.

Conform celor de la MAPN, blindatele americane se deplasau in conditii meteo nefavorabile. Din aceasta cauza, au incurcat coordonatele si au patruns, din greseala, in culturile oamenilor!

De aproape o luna au venit militarii in zona satului Cegani din judetul Ialomita.

In total, sunt 13.500 din 6 tari membre NATO care participa la exercitiul SABER GUARDIAN 2019. De la carciuma, prezenta lor e vazuta cu ochi buni!

Altii s-ar lipsi, insa, de asa musafiri alesi pentru cateva clipe de liniste! Oamenii se plang ca au ramas si fara curent electric, tot din cauza militarilor!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doamna Marioara intra in casa unde vrea sa ne arate alte pagube produse de prezenta militara in sat.

Doamna Marioara: Si aici a fost, dar saptamana trecuta am astupta-o!

Reporter: Tot de la masinile acelea?

Doamna Marioara: Da! Vuruie casa cu noi!

Alt satean, aceeasi nemultumire: Se circula nasol! Casele se crapa in doua!

Supararea oamenilor n-a ajuns, insa, la urechile viceprimarului comunei, care nu stie prea multe nici de casele crapate, nici despre culturile distruse.

La scurt timp dupa incident, au venit si scuzele oficiale: „ARMATA STATELOR UNITE ALE AMERICII ISI EXPRIMA DEPLINUL RESPECT FATA DE POPORUL ROMAN SI REGRETĂ ORICE NEPLACERE CAUZATA DE RECENTUL INCIDENT”.

Asta scrie într-un comunicat al forțelor terestre americane în Europa.   

In 2017, un tab s-a scufundat in Dunare in cadrul aceluiasi exercitiu NATO.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si