Cu nervii întinși la maximum, șoferii îndur o aglomerație de nedescris pentru a ajunge dintr-o stațiune, în alta. Coloana de mașini pare că nu se mai termină, iar polițiștii de la rutieră cu greu fac față. În soarele puternic, agenții suflă de zor în fluiere și dau din mâini, doar să se mai descâlcească circulația câtuși de puțin.

De departe cea mai aglomerată stațiune este Costinești. Zeci de mii de turiști, din toate colțurile țării, au luat cu asalt plajele.

Pe faleză nu ai loc să arunci un ac, iar oamenii merg umăr la umăr.

La fel de aglomerat este și pe plajă și în apă. La prânz abia dacă aveai loc să treci printre cearșafurile și sezlongurile de pe nisip. Ca sa prinzi un loc in prima linie, lângă apă, trebuie să ajungi pe plajă la prima oră a dimineții. Cine a ajuns mai târziu s-a mulțumit cu ultimul rând, spre faleză.

Vremea bună adună turiștii pe litoral

Termometrele au arătat 27 de grade, însă la soare s-au simtit aproape 30 de grade. Unii s-au răcorit cu limonadă, iar alții- puși pe distracție- cu vin și whiskey!

„Bem un șprit! Am venit cu tata socru să bem un șpriț de vin!”
„Cât ați plătit pentru frapieră?”

„100E, nu e mult. Mi-am luat un whiskey, un vin alb și unul roze!”

Fiecare cu micile placeri ale vietii...Acest tanar de exemplu, a vrut sa-si distreze si papagalii in acest weekend de pomina

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„N-aveam cu cine să îi lăs acasă. Ce le-ați dat acolo? Porumb, mere, semințe!”

Mai colorate decat penajul papagalilor au fost și domnișoarele de pe plajă, care ne-au arătat ultimele tendințe în materie de costume de baie și accesorii.

„Cate ținute de plajă? Destul de multe! câte costume? 5 costume. ”

„Pentru 3 zile”

„Costume de baie destule! Dar mă simt bine in câteva, nu știu de ce atâtea. ce ai aici. O cămășuta legata lejer, gentuța cu prosopul.”

Distracție a fost și la terase.

Iubim Costineștiul! Iubim toată marea asta neagră, abastră, cum o fi ea!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si