De când a ieșit de la audieri, nimeni nu l-a mai văzut pe cântăreț.

Cântărețul What’s Up și tânăra violonistă Alice Badea sunt împreună de câteva luni și păreau fericiți în puținele fotografii făcute publice. Doar că-n spatele iubirii s-ar fi ascuns episoade violente. Unul dintre s-a derulat aseară, când artistul parcă ar fi turbat și ar fi bătut-o pe femeie- spun surse din anchetă.

Speriată- tânăra a sunat la 112- să ceară ajutor. Când a văzut polițiștii la ușă- el ar fi devenit și mai agresiv. I-ar fi înjurat și i-ar fi amenințat- moment în care cu greu a putut fi imobilizat.

Citeste si: What’s Up, reclamat de prietenă pentru agresiune, a fost prins de poliție cu droguri

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

CORNELIA IONESCU, jurnalist wowbiz.ro: „În clipa în care a fost imobilizat și ținut la podea, el în stilul său probabil, a venit și l-a mușscat de picior pe unul dintre polițiști, apoi i-a amenințat pe ceilalți că o să-i prindă prin cartier și o să-i bată împreună cu prietenii lui.”

Cert e că avea zgârieturi vizibile pe față când a fost dus la secție, la audieri.

Nu s-a potolit nici acolo, susțin oamenii legii.

După trei ore de audieri- artistul a fost dus la Parchet. Acolo a ajuns și părinții lui- dar și Alice Badea. Nu se știe din ce motive, tânăra a refuzat să depună plângere și nu ar mai fi recunoscut că ea a cerut ajutor la 112. Așadar, pe numele lui a fost deschis un dosar penal doar pentru ultraj, iar procurorul a decis să-l pună sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.
De aici- a plecat acasă împreună cu iubita.

Imediat după ce a aflat că artistul a fost încătușat, fosta lui soție, Simina s-a declarat bulversată.
Simina: „Am niște drame în familie mult mai importante decât fostul soț. De aceea se numește fostul soț. Că este fost, în trecut, undeva unde nu mai contează”.

Simina și cântăreţul, pe numele lui real Marius Ivancea, s-au despărțit în vară, după nouă ani de relație. Și povestea lor de iubire a fost presărată de discuţii tensionate şi chiar scandaluri.
Cu toate că ea nu a recunoscut niciodată- în 2014- pe când îi era doar logodnică- au fost martori care au povestit presei mondene un episod violent dintre cei doi. Concret, What's Up ar fi snopit-o și pe ea în bătaie, chiar pe stradă, iar câțiva trecători ar fi intervenit să-l oprească.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dacă iubita pare să-l fi iertat, de acuzațiile de ultraj nu scapă.

Pentru comportamentul agresiv față de agenți, What's Up riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 luni la 4 ani.

Citeste si: What`s Up, primele declarații după ce a bătut-o pe Alice, iubita lui! „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si