Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | What's Up, de negăsit după ce a fost audiat. Ce pedeapsă riscă pentru că a fost agresiv cu polițiștii

S-a cutremurat show-biz-ul după ce polițiștii l-au încătușat pe celebrul cântăreț Marius Ivancea, cunoscut sub numele de „What's Up”. Bărbatul este acuzat de ultraj după ce ar fi amenințat polițiștii, iar pe unul dintre ei l-ar fi mușcat de picior. Totul s-a întâmplat în apartamentul iubitei lui, unde agenții veniseră după ce tânăra a sunat disperată la 112 și s-a plâns că artistul ar fi bătut-o. Staniu e că ulterior femeia a refuzat să depună plângere.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cert e că avea zgârieturi vizibile pe față când a fost dus la secție, la audieri. Nu s-a potolit nici acolo, susțin oamenii legii.

După trei ore de audieri- artistul a fost dus la Parchet. Acolo a ajuns și părinții lui- dar și Alice Badea. Nu se știe din ce motive, tânăra a refuzat să depună plângere și nu ar mai fi recunoscut că ea a cerut ajutor la 112. Așadar, pe numele lui a fost deschis un dosar penal doar pentru ultraj, iar procurorul a decis să-l pună sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. De aici- a plecat acasă împreună cu iubita.

Imediat după ce a aflat că artistul a fost încătușat, fosta lui soție, Simina s-a declarat bulversată.
Simina: „Am niște drame în familie mult mai importante decât fostul soț. De aceea se numește fostul soț.

Că este fost, în trecut, undeva unde nu mai contează”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Simina și cântăreţul, pe numele lui real Marius Ivancea, s-au despărțit în vară, după nouă ani de relație. Și povestea lor de iubire a fost presărată de discuţii tensionate şi chiar scandaluri.
Cu toate că ea nu a recunoscut niciodată- în 2014- pe când îi era doar logodnică- au fost martori care au povestit presei mondene un episod violent dintre cei doi. Concret, What's Up ar fi snopit-o și pe ea în bătaie, chiar pe stradă, iar câțiva trecători ar fi intervenit să-l oprească.

Dacă iubita pare să-l fi iertat, de acuzațiile de ultraj nu scapă. Pentru comportamentul agresiv față de agenți, What's Up riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 luni la 4 ani.

Citeste si: What`s Up, primele declarații după ce a bătut-o pe Alice, iubita lui! „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI