Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | What's Up, sub control judiciar. Imagini cu cântărețul la secția de poliție

Cantaretul What's Up a ajuns, aseară, la politie dupa ce si-ar fi agresat iubita. Cand politistii au ajuns la fata locului, artistul a devenit agresiv si cu ei. Ba mai mult le-a adresat injurii.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ieri in jurul orei 18.30 iubita cantaretului a sunat la 112 si a anuntat ca este agresata si imediat aici la fata locului a venit un echipaj de la sectia 17.

In momentul in care i-a vazut pe oamenii legii What's Up a devenit recalcitrant, a inceput sa injure si asa cum era firesc a fost incatusat si dus la sectie pt audieri.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Ce a făcut What's Up înainte de a fi reținut: ”Avea un comportament cel puțin suspect”

Iubita artistului nu a depus plangere impotriva lui insa What's Up tot s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

A fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, ceea ce inseamna ca artistul trebuie acum sa stabileasca o dată si ora cand va da cu subsemnatul la sectia de politie de care apartine si este obligat sa anunte daca paraseste Capitala.

Citeste si: What`s Up, primele declarații după ce a bătut-o pe Alice, iubita lui! „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI