„Cursurile de yoga la înălțime au devenit foarte populare printre cei care își doresc liniște absolută, dar și o priveliște spectaculoasă. În New York, de la etajul 101 al unui zgârie-nori, cursanții se relaxează pe o podea de sticlă. Singura condiție este să n-ai rău de înălțime!” a spus Simona Pătruleasa.

Din luna mai și până în luna septembrie, pasionații de yoga se pot bucura de o experiență cu totul aparte – SKY-YOGA, un concept care prinde de minune în orașele cu zgârie-nori.

De exemplu, la New York, cursanții se strâng pe o clădire cu 100 de etaje.

Citește și: Google se schimbă radical. "Poți face brainstorming cu AI când cauți orice!" Anunțul surprinzător făcut de gigantul american

„Este o tradiție începută pe perioada pandemiei și ne-a ajutat. Ne trezim de dimineață pentru sky-yoga în fiecare zi de miercuri și abia așteptăm acest moment al săptămânii. Suntem foarte norocoși să facem asta”, a spus un cursant.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sky-Yoga se face alături de un instructor acreditat, iar cursul ține 45 de minute. Participanții au nevoie de o sticlă pentru hidratare și de saltele.

„Funcționează pentru că e un concept unic. Avem o locație incredibilă, cu o priveliște superbă asupra orașului New York și stăm acolo timp de o oră, e timp pentru noi înșine, practicând yoga”, a spus o cursantă.

Citește și: VIDEO La 98 de ani încă mai practică gimnastica! Ce mănâncă Johanna Quass ca să se mențină în formă bună la o asemenea vârstă?

„Bună, bună dimineața! Bine ați venit! Sunteți la cursul de yoga de la Edge, în orașul New York, bucurați-vă de priveliște!”, a spus un instructor.

Pentru o astfel de experiență, doritorii trebuie să scoată din buzunar 75 de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: