Entuziasmat si pretentios,așa s-a arătat Zanni când l-am insoti la vizionari de case intr-un cartier renumit din apropiere de capitala. Castigatorul emisiunii Survivor isi cauta locuinta visurilor.

"În ciuda celor care n-au crezut ca va veni vreodată acest moment, uite că se întâmplă", a afirmat Zanni.

Prima data, Zanni paseste alaturi de agentul imobiliar intr-un apartament cu 3 camere, mobilat si cu foarte multe spatii de depozitare.

Zanni are si cereri speciale in ceea ce priveste compartimentarea viitoarei sale case.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Zanni- piesă surpriză pentru fani

Vedeta își dă frău liber imaginației și când vine vorba de baie.

Apartamentul este dotat și cu o masina de spalat automata de care marele castigator de la Survior Romania este incantat.

Cartierul rezidential beneficiaza si de cateva piscine amenajate special pentru locatari, ceea ce este pe placul vedetei.

A doua locuinta pe care Zanni si-a dorit sa o vizioneze a fost o vila cu etaj si mansarda cu acces direct la o piscina.

Citeste si: Zannidache este câștigatorul Survivor România 2021!

Casa are 2 dormitoare, un living open space cu bucataria, 2 bai si o mansarda mare unde Zanni ar putea sa isi organizeze o zona de relaxare.

In concluzie, Zanni a ramas impresionat de vila chiar daca pretul este mult mai mare decat ala unui apartament

"Aceasta ultima pe care am vizionat-o. Nu este inca terminata, dar arata bine. Și pare că mi-ar plăcea aici sa-mi invit prietenii la piscina, cu iarba. Sa vin aici sa imi iau o masina de tuns iarba, sa tund frumos. Stii d-alea de film, de familie", a precizat Zanni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si