Oamenii spun ca utilajele au intervenit mult prea târziu. Și, pentru ca haosul să fie complet, zeci de copaci s-au prăbușit pe mașini din cauza greutății zăpezii.

Pornita azi noapte, ninsoarea abundenta din capitala a adus un strat de zăpadă de 15 cm. Spre dimineață, oamenii s-au simțit ca într-un coșmar. Străzile nu au fost curățate, traficul a fost îngreunat, iar bucureștenii reproșează că autoritățile au intervenit prea târziu.

„Autoritățile noastre nu se dezmint niciodata, de fiecare data cand ninge, ele nu sunt pregatite!
Daca observati, nici la ora asta nu au bagat nicio masina pe strazile adiacente! Pe bulevarde au bagat azi noapte o data si s a incheiat toata treaba! Noi am iesit la ora 8 sa facem trotuarele in fata blocului.. nu au venit”, a spus un bărbat.

Șoferii s-au echipat cu haine groase, iar activitatea principală de astăzi a fost deszăpezirea mașinilor.

„Un sfert de ora, asa! am facut incalzirea de dimineata. E bine ca este weekend si lumea nu prea a iesit, da.. daca era in timpul saptamanii era greu, era deranj mare!”, spune un bărbat care a ieșit să își deszăpezească mașina.

Ziua nu a fost lipsită nici de incidente. Până la ora 11 au fost 60 de intervenții ale ISU, 59 de copaci au căzut din pricina ninsorii, iar 54 de mașini au fost avariate.

În sectorul 6, spre exemplu, un copac s-a rupt direct de la rădăcină și a căzut peste o mașină parcată în apropiere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Din cauza zapezii.. s-a ingreunat copacul si a cazut! Sunt doua masini! unu cu luneta distrusa si celalalt aripa din spate.. s-au laudat aseara ca au 2 mii de muncitori, 300 de utilaje si de dimineata nu”, spune un bărbat.

Bucureștenii care au avut mașinile parcate pe marginea marilor bulevarde, s-au trezit cu ele pline de noroi.

„Uite cât sunt de murdare! Îhm.. Când s-or curăța astea?”

„Diseară o să înghețe toată mizeria asta pe mașini ...”

Nici cei care au ales să călătorească cu trenul nu au fost mai norocoși, pentru că au fost întârzieri majore la Gara de Nord.

„Ninsoarea puternica a afectat si mersul trenurilor, in acest moment in gara de nord, trenul care soseste din brasov are o intarziere de 95 de minute. insa de dimineata au fost intarzieri si de 120 de minute.”, spune reporterul Știrilor Kanal D, Diana Buzea.

Călătorii spun că măcar în trenuri, față de alte perioade, au avut un drum civilizat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„A fost cald in tren?” „Dada, chiar a fost, a trebuit sa ne dezbracam da !”

„Cald! A fost foarte bine de data aceasta”

Din cauza ninsorii si mijloacele de transport in comun au avut probleme. Multe tramvaie si autobuze fie au stationat fi au avut intarzieri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si