Soferii care au trecut aseara prin Pasul Gutai din Maramures abia au putut razbate prin zapada depusa pe sosea. Un tir a ramas blocat in trafic.

Cu toate că, in zona, ninsoarea a inceput încă de dimineața, utilajele de deszapezire si-au facut aparitia prea tarziu .Doua echipaje de politie au venit pentru a fluidiza traficul rutier.

În Pasul Gutâi a căzut zăpadă cu nemiluita, spre disperarea șoferilor

„Stratul imediat are 10 cm, aproximativ, cu aproximație. Că nu se lucrează la drum și drumul ăsta chiar e circulat, din punctul meu de vedere. Am și drapat în curbe. Am văzut un utilaj coborând mai devreme dar problema e la urcare mai mare ca la coborâre”, spun șoferii.

Polițiștii rutieri au sancționat administratorul drumului pentru ca nu a intervenit in timp util

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Polițiștii rutieri au sancționat contravențional administratorul drumului pentru intervenția tardivă cu mijloace de deszăpezire.

Valoarea amenzii aplicate este de 10 150 de lei”, spune poliția.

Traficul in zona nu a fost oprit, dar se circula in conditii de iarna.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si