La această oră, zbor după zbor continuă să fie anulat, iar zeci de oameni așteaptă la ghișeele Tarom pentru a primi explicații. Colegul meu Cristian Cozmaciuc este acum pe aeroportul Henri Coandă. Bună seara, Cristian. Care este situația acolo, a transmis Cristian Sabbagh.

Zbor după zbor continuă să fie anulat

Pe măsură ce trec orele, tot mai multe zboruri Tarom sunt anulate, fie că vorbim curse care ar fi trebuit să părăsească țara, fie că e vorba de cele care se întorceau în România.

Din informațiile noastre, sunt peste 25 de zboruri anulate până la această oră. S-a creat deja o coadă imensă la ghișeele Tarom din aeroport. Aici, pasagerii așteaptă să obțină despăgubiri sau un alt zbor, eventual cu o alta companie, spre destinația către care își doreau sa călătorească. Totuși, din informațiile pe care le avem, de mâine companiile partenere Tarom nu vor mai putea reruta pasagerii companiei romanești pentru ca aceasta nu are bani să achite procesul de rerutare. De aceea negocierile intre consiliul de administrație și piloți, care sunt încă în desfășurare, trebuie să se încheie astăzi neapărat, a transmis Cristian Cozmaciuc, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO Mai multe note de trecere, mai puține medii de 10. Ce au spus elevii după afișarea rezultatelor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si