Se anunță haos în transportul aerian după ce a fost anunțată greva pe aeroporturile din Italia. Protestul va avea loc pe 8 ianuarie. Ministerul Afacerilor Externe îi atenționează pe românii care pleacă în Italia, ori vin de acolo că ar putea avea probleme cu zborurile planificate. Cu mai multe detalii ni se alătură colega mea, Iasmina Ardelean. Bun găsit, Iasmina!, a transmis Cristian Sabbagh.

Zboruri date peste cap de grevă

Pe 6 dintre cele mai mari aeroporturi din Italia se anunță greve ale personalului aeroportuar. Este vorba despre Milano, Florența, Veneția, Treviso, inclusiv Aeroportul Fiumicino din Roma. 24 de ore va dura greva care va începe luni și la care participă angajați care se ocupă de securitate, curățenie ori gestionarea bagajelor. În acest context, Ministerul Afacerilor Externe atenționează că sunt posibile întârzieri sau anulări ale curselor aeriene. Asta, deși operatorii de zbor nu au încă informații despre potențialele perturbări. Pasagerii sunt însă sfătuiți să verifice dacă se anunță modificări ale zborurilor, a transmis Iasnina Ardelean.

Citește și: VIDEO- Românii din Germania se tem de ce-i mai rău: "Transportul va fi paralizat. Am făcut provizii"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: