„Zborurile de pe aeroportul internațional din Cluj-Napoca au fost date peste cap, iar problemele au început încă de aseară ”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Zborurile din Cluj, afectate de ceață

Monica este din Dej și ieri avea zbor către Berlin. E doar unul dintre turiștii afectați de vremea severă.
„Trebuia să ajungem la prieteni, trebuia să sărbătorim împreună, trebuia să ajungem cu anumite chestii medicale, bagajul e plin cu lucruri de care aveau nevoie, e și ziua mea, trebuia să petrec astăzi, deci...”,

a spus aceasta.
Tânăra speră să ajungă totuși în Germania.
Acești pensionari vor să își viziteze copiii.
„I-am anunțat pe copii să nu pornească, să nu ne aștepte la aeroport în Berlin pentru că nu plecăm”, au spus cei doi.
Un avion care venea din Istanbul nu a putut ateriza pentru că pista a fost acoperită de ceață și vizibilitatea a fost redusă. Aeronava s-a întors ieri la Istanbul și astăzi a revenit la Cluj. Din aceeași cauză, alte două avioane au fost trimise către aeroportul din Sibiu.

Citește și: VIDEO- După Crăciun, românii pleacă din țară. Sărbătorile de iarnă se împart între România și străinătate

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pasagerii acestui zbor au trecut prin trei încercări de aterizare la Cluj. Pilotul a adus cu greu aeronava la sol.
Iar în aceste imagini pare că orașul Cluj-Napoca a dispărut cu totul. Din stratul de ceață se mai observă doar turnul înalt de 95 de metri și 25 de etaje.
„Ceața cauzează probleme și în această după-amiază. Mai multe zboruri au înregistrat deja întârzieri, iar avioanele care nu vor putea ateriza aici, pe aeroportul din Cluj-Napoca, vor fi redirecționate către aeroportul din Sibiu”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.


Oamenii care se pregăteau de vacanțe au așteptat cu emoții îmbarcarea în avioane.
Perioada este oricum extrem de aglomerată pe aeroporturi.
Probleme din cauza ceții au fost și în județele Iași, Vaslui, Alba, Mureș și Harghita. Au fost emise avertizări tip nowcasting în peste 240 de localități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: