Zece persoane au fost reținute în urma perchezițiilor făcute de polițiști în cazul bătrânilor sechestrați și înșelați din București. Aceștia îi țineau pe vârstnicii în condiții mizere, în subsolul unei case și se căsătoreau cu ei pentru a le moșteni bunurile. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional. Colega mea, Adina Iliescu a urmărit acest caz șocant și ni se alătură cu amănunte. Bună ziua, Adina!, a trimis Cristina Dorobanțu.

Rețineri în cazul bătrânilor sechestrați

Ancheta continuă în cazul celor șase bătrâni salvați de către polițiști din casa ororilor. Zece persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni extrem de grave precum lipsire de libertate și înșelăciune, au fost reținute pentru 24 de ore și urmează să fie prezentate în fața unei instanțe cu propunerea de arestare preventivă.

Vă reamintesc faptul că această grupare infracțională racola persoane vulnerabile din mai multe zone ale Capitalei. Vorbim despre bătrâni în special fără moștenitori și cu probleme fizice sau psihice pe care îi convingeau să le cedeze bunurile personale, în schimbul promisiunii că vor avea grijă de ei. Ba mai mult, la îndemnul unor persoane cu experiență juridică, indivizii se căsătoreau cu persoanele vătămate totul pentru a pune cât mai repede mâna pe proprietățile acestora, însă, în momentul în care se vedeau cu actele întocmite, indivizii îi duceau pe bătrâni în locuința lor, unde-i sechestrau și îi țineau în condiții inumane, la subsolul casei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma perchezițiilor, polițiștii i-au salvat pe cei șase bătrâni, care, ulterior, au fost transportați la mai multe unități spitalicești pentru a primi îngrijirile de specialitate.

Pe de altă parte, oamenii legii au descoperit în locuința suspecților peste o sută optzeci de mii de euro și aproape două kilograme de aur, a transmis Adina Iliescu.

Citește și: SURSE: Întorsătură neașteptată în cazul elevului mort în excursia din Austria! Ce le-ar fi spus Andrei, colegilor chiar înainte să își piardă viața


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si