„Franța este în stare de șoc după ce s-au descoperit 72 de arme de foc în casa lui Alain Delon. Legendarul actor avea la castelul său și un poligon de tragere pentru care nu există autorizație. Arsenalul a fost confiscat și procurorii au deschis o anchetă”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Aproape 100 de arme de foc și un poligon de tragere fără autorizație, găsite în casa lui Alain Delon

Arsenalul lui Alain Delon a fost descoperit pe proprietatea sa din Douchy, în centrul Frantei. Legendarul actor avea în castelul datand din secolul XIX nu mai puțin de 72 de arme de foc, unele de război, funcționale, altele de tir sportiv și 3.000 de cartușe pentru care nu exista autorizație de deținere.
Anchetatorii au găsit amenajat și un adevărat poligon de tir, tot fără autorizație. Chiar asistenta lui Delon s-a arătat îngrijorată că actorul, care urmează tratament medical, are arme lângă el.
Într-un răvășitor interviu, fiica sa, Anouchka Delon, dezvăluia ca armele erau ceva obișnuit în casa familiei. Pasiunea actorului pentru ele nu era o necunoscută și a apărut deseori în filme înarmat. Acum însă, Anouchka spune că e nevoită să meargă la Douchy însoțită de un bodyguard, de frică.
„Urăsc armele. Ele sunt pasiunile tatălui meu, o expresie a virilității dintr-o altă epocă. Frații mei se plimbă cu armele prin casă.

Se cred în Vestul Sălbatic”, a mărturisit fiica actorului.
Potrivit Le Parisien, chiar aceste mărturisiri ar fi declanșat cercetările jandarmilor.
Marele actor a suferit un AVC în 2019. De atunci aparițiile sale publice s-au tot rărit și mereu a fost însoțit de fiica sa.
Vara trecută, un medic generalist care l-a examinat a remarcat moralul său scăzut pe fondul unei epuizări fizice și psihologice cu risc de sinucidere.

Procurorii investighează în paralel și războiul fratricid din interiorul familiei.
Fiii actorului, Anthony și Alain-Fabien au formulat o cerere de tutelă motivând că acesta și-a pierdut luciditatea și și-au acuzat sora că vrea să îl sechestreze în Elveția, unde locuiește ea. Anouchka a negat acuzațiile și a anunțat că va acționa în justiție pentru defăimare.
Presa franceză titrează că plângerile penale maschează în realitate conflictul între frați pe averea actorului, estimată la 245 de milioane de euro. Fiica sa ar moșteni 50%, în timp ce frații, câte 25%.
Acum o lună, Alain Delon, în vârstă de 88 de ani, a fost plasat sub protecție judiciară de un judecător de tutelă. Din cauza stării de sănătate, actorului i-au fost revocate anumite drepturi. Un agent judiciar „neutru și imparțial” îl asistă în decizii cruciale, cum ar fi vânzarea unui imobil.

Citește și: Serialul „O dragoste”, un nou episod la Kanal D: Kîvîlcîm, avertisment dur la adresa lui Fatih

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si