Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Zeci de femei cu venituri mici primesc haine pentru interviuri

Haina nu-l face pe om, dar uneori poate vorbi pentru el! Este lecția pe care o învață zeci de femei cu venituri mici într-o spălătorie din Capitală.

Iulian Ciurea,

Haine din donații transformate în ținute numai bune pentru interviu [Sursa foto: Unica]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lacrimile ascund în spate ani la rând de suferință. Abia acum- la 43 de ani- această femeie și-a găsit puterea să rupă o relație abuzivă, plină de violență. Tot ce visează e ca fiica ei- elevă în clasa a șasea- să nu aibă o soartă crudă ca a ei.

„Eu momentan sunt la un plasament, cu fata cu tot și am doua luni de cand sunt in plasamentul asta și multumesc lui Dumnezeu ca e totul ok si ma simt bine si eu si fata.”, spune ea.

În trecut- Alina făcea curățenie într-un hypermarket- dar acum țintește puțin mai sus. Are un interviu pentru un post într-o clădire de birouri. Acolo va ochii cu oameni cu pretenții- așa că o ținută adecvată și câteva sfaturi sunt mană cerească.

Doar că oamenii defavorizați nu prea au parte de un asemenea... lux.

Femei cu venituri mici, primesc haine pentru a se prezenta la un interviu

De această dată Dana va fi stilistul ei- iar sfaturile și ținuta sunt gratis.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Emoționată, Alina se schimbă în noua ținută, mai încrezătoare ca oricând că și viața-i va fi alta.
Pentru femei cu povești precum a Alinei, a luat naștere proiectul Dress to Express. Concret- pe o platformă online sau direct la curățătorie, oricine poate dona haine.

Odată curățate, ținutele sunt gata să îmbrace un vis.

„Oferim ținute profesionale, dar și consiliere profesională pentru femeile care urmează să meargă la interviul de angajare.

Conform datelor Institutului Național de Statistică, numărul femeilor șomere din România a crescut cu 50% din cauza pandemiei, în timp ce ponderea bărbaților șomeri cu doar 16%.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI