Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Zeci de meserii pot fi experimentate de copii. Cei mici își pot descoperi pasiunile

Copiii își pot descoperi pasiunile, pentru a lucra pe viitor cu plăcere. Experimentarea meseriilor are loc la Destiny Park.

Redactia Stirile Kanal D,

Zeci de meserii, experimentate de copii [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zeci de copii și tot atâtea variante de cariere! În timp ce unii își doresc să devina pompieri, scafandri sau medici, alții visează să fie fermieri sau piloți. Și pentru că nu au încă habar despre ce presupun aceste meserii, cel mai bine este să le încerce. Iar copii chiar asta au făcut de curând, la un parc de distracții inedit, care le permite să experimenteze peste 40 de meserii, a transmis Cristina Dorobanțu.

Zeci de meserii pot fi experimentate de copii

Când ești mic, visezi să faci de toate. Iar când ești mare, îți dai seama, uneori, că poate nu ai ales cariera potrivită. Ca să evite astfel de situații, micuții își dau seama încă de pe acum că trebuie să încerce mai multe meserii și să aleagă corespunzător.

Și chiar asta au făcut, la parcul de distracții din apropierea Capitalei, unde pentru câteva ore, copiii pot să aleagă orice meserie își doresc.

Avem de asemenea una dintre cele mai mari academii de zbor unde trainuim stewarzi, piloți, copiloți, de aceea am vrut să susținem Destiny Park, dându-le copiilor oportunitatea aceasta să se dezvolte, să se distreze și să-și aleagă jobul visurilor lor, a declarat Hakki Guntay, general manager Turkish Airlines.

E un concept grozav, eu când eram copil nu am avut asemenea oportunități să încerc toate aceste meserii, a declarat Ozgur Kivanc Altan, ambasadorul Turciei în România.

Zeci de copii și părinți au experimentat, chiar în ziua de Moș Nicolaie, diverse meserii, cu posibilele situații în care ar putea fi puși. Pentru câteva ore, s-au distrat de minune și au simțit pe pielea lor ce înseamnă să fii adult.

Mie mi-a plăcut mult la simularea de avion!, a spus un copil.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Departamentul de poliție... să fiu pilot și cam atât!, a spus un copil.

Foarte interesante, îi învață și măsuri de prim ajutor, au fost și pompieri, au stins un incendiu mai devreme...chiar foarte interesant!, a spus un copil.

43 de meserii și tot atâtea experiente de neutitat. De la casieri și până la fermieri, de la polițiști, până la piloți, absolut nimic nu a rămas neîncercat de zecile de copii dornici să aibă parte de aventurile vieții lor.

Evident, copiii își descoperă destinul la noi în parc, așa sperăm, asta ne dorim, copiii vin, încearcă diverse meserii, în parcul nostru din Băneasa, se bucură de 3 ore și jumătate, sau de o zi întreagă și iată azi, de Moș Nicolaie, am avut acest eveniment în care am pilotat un avion, a declarat Anamaria Pascaru, director marketing park de distracții.

Joaca educativă este una dintre cele mai căutate activități din zilele noastre, iar pentru o astfel de zi experimentală, părinții scot din buzunar aproximativ 200 de lei.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Anuța Iuga și soțul, despre femeia modernă din Maramureș. Cum se împarte viața între familie și carieră?

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI