„Tot mai mulți tineri renunță la ideea de facultate pentru că își doresc să devină influenceri. Sunt atrași de faptul că acești creatori de conținut pot câștiga zeci de mii de euro lunar și sunt siguri că jobul nu e deloc unul greu”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ce spun tinerii despre a fi influencer?

„- Ți-ar plăcea să devii influencer?

- Mi-ar plăcea, chiar am încercat, dar am observat că hate-ul din online a fost mult mai puțin dureros decât cel de la persoanele pe care le cunoșteam. Eu puneam un alt caracter, mă comportam diferit și ei credeau că aceea eram eu, dar eu doar jucam un personaj. M-am oprit o lună, dar am decis că vreau să mă întorc că voi pleca în altă țară și să încep cu content de acolo”, a spus o tânără.

Citește și: VIDEO- Berna, ședință foto în culoarea anului. Blondina este hotărâtă să se focuseze mai mult pe activitățile profesionale

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„- Ai vrea să fii influencer?

- Da, de ce nu? Ai și faimă și poți să-ți creezi o comunitate.

- Ce ai transmite prin primul tău video?

- Viața de student, cum să te acomodezi, experiența în sine”, a spus un tânăr.

„Mi se pare că e foarte lejer să-ți faci un venit din chestia asta și poți să fii o influență foarte bună asupra oamenilor dacă știi cum s-o faci”, este părerea altei tinere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si