„Zeci de mii de măști de protecție au ajuns la primării și școli cu întârziere de un an. În Gorj, de exemplu, mai mulți primari s-au trezit cu depozitele pline de produse pe care spun că nu le mai pot folosi. Unii se gândesc să doneze acum măștile spitalelor din zonă. Doar că produsul aflat la mare căutare în pandemie e acum în exces pe piață”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Măști venite cu întârziere de 1 an

Aceste măști au fost comandate în februarie 2022 și au ajuns la destinație după un an. Primarul din Drăguțești s-a prins cu mâinile de cap când a văzut situația.
50 de mii de măști de protecție au sosit cu o întârziere uriașă. Dacă adăugăm nebulizatoarele și substanțele dezinfectante, ajungem la o investiție de 70 de mii de lei.
Și în comuna Peștișani s-au făcut comenzi în timpul pandemiei. Doar că edilul de aici a decis să găsească o utilitate pentru toate produsele întârziate.

Citește și: Un bebeluș de șapte luni a decedat, după ce a fost diagnosticat cu rujeolă. Acesta ar fi luat virusul de la fratele său nevaccinat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Măști avem o mulțime. Sunt și alți viruși și sunt utile, chiar dacă au venit foarte târziu. Dar mai ales acum, iarna, sunt utile, toți copiii răcesc”, a spus Cosmin Pigui, primarul localității Peștișani.
Măștile au sosit cu întârziere în mai multe zone din Gorj. Acum, unii primari se gândesc să le doneze spitalelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si