Mergem acum pe litoral, acolo unde mulți dintre turiști au sosit deja și au început distracția. În Vama Veche, tinerii au petrecut toată noaptea, iar astăzi o vor lua de la capăt. Colega mea, Raluca Sevastru ni se alătură cu mai multe detalii despre atmosfera de la malul mării, a transmis Simona Pătruleasa.

Zeci de mii de turiști petrec 1 Mai la mare

A fost prima noapte albă în Vama Veche. Străduțele, terasele și barurile au fost neîncăpătoare. Mii de tineri au dansat și au cântat pe piețele preferate până dimineața, alții și-au făcut propria petrecere pe plajă și s-au încălzit la focuri de tabără.

Aici în Mamai, evenimentele sunt programate să înceapă din această seară. Se anunță șase nopți pline de distracție. În Mamaia Nord, la festivalul de muzică electronică, accesul se va face începând cu ora 22, iar atmosfera va fi întreținuă de mai mulți DJ internaționali.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- La mare cu aglomerația din tren. Vagoanele au fost pline până la refuz de tinerii care nu au vrut să piardă startul distracției de 1 Mai

Sunt patru corturi amenajate și zone de relaxare. Organizatorii spun că se așteaptă zilnic la peste 5000 de participanți.

Nu este însă singurul eveniment din Mamaia. Lângă acest festival are loc și un festival gastronomic de mâncare și cluburile din nordul stațiunii vor fi deschise până duminică. Atmosfera din cluburi va fi întreținută de artiștii români și DJ cunoscuți.

De asemenea, în piațeta cazinoului din Mamaia vor avea loc o serie de concerte live.

Vremea nu este cum și-ar fi dorit turiștii aici la malul mării. Vântul suflă cu putere, iar în atmosferă sunt 15 grade celsius. Meteorologii susțin că în zilele următoare, la mare va fi destul de frig și înnorat. Cei care și-au propus să facă și o baie în mare de 1 mai trebuie să știe că nici apa mării nu este foarte caldă. Are în jur de 14 grade celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si