Tatiana Gavrilă are detalii. Bună seara, Tatiana, te ascultăm. Ești în direct.

Bună seara, Cristian. Bun găsit, tuturor. Avem în continuare trei pacienți în stare critică, doi internați aici, la Spitalul Floreasca și încă unul la Spitalul Bagdasar Arseni. Toți trei intubați și ventilați mecanic. De asemenea, avem alți unsprezece pacienți în stare medie și ușoară la Spitalul Floreasca, alți opt la Spitalul Bagdasar, trei la Spitalul de Arși, unul la Spitalul Universitar și unul la Spitalul Elias.

În cazul pacienților cu răni medii, medicii ne spuneau astăzi că pericolul nu a trecut și că oricând s-ar putea agrava starea lor. În cazul pacienților transferați în străinătate, trebuie să știți că doi dintre ei sunt în continuare în stare extrem de gravă. Vorbim despre pacienții transferați în Italia cu 90% din suprafața corpului, unul dintre ei, iar celălalt cu 45% din suprafața corpului ars, iar în cazul restului pacienților transferați în străinătate sunt și ei monitorizați intensiv și ventilați mecanic. În tot acest timp, șaptesprezece pacienți au fost externați de la explozie. Până acum, numai de ieri până astăzi, de aici, de la Spitalul Floreasca, cinci pacienți au fost externați, iar între timp autoritățile au deschis un dosar penal, iar atât pompierii răniți, cât și șeful DSU, Raed Arafat sunt audiați. Deocamdată, acestea au fost informațiile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristian, înapoi la tine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si