Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Zeci de turiști, înșelați de o agenție din Oradea. Pagubele se ridică la o sumă uriașă

Fiti foarte atenti cui dati bani sa va planifice vacanta! Administratorii unei agentii de turism din Oradea sunt acuzati de inselaciune dupa ce zeci de turisti au ramas fara biletele de avion platite.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iar calatoria care parea un chilipir s-a transformat intr-o deplasare care i-a usturat la buzunare.

In loc de excursie in Franta, s-au trezit cu o paguba de peste 20.000 de lei. Este povestea a 23 de oameni din Radauti, Suceava, care au ramas fara bilete de avion chiar in ziua plecarii, pentru ca agentia de turism a disparut, pur si simplu.

Anca Donisan, pagubita: Am achitat biletele la pretul pe care ni le-a gasit, la un pret bun. Am cautat si noi pe internet si cam asa erau preturile.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Paguba a fost de peste 20.000 de lei, iar oamenii au fost nevoiti sa achite din propriul buzunar alti 33.000 de lei ca sa ajunga la destinatie.

Antonela Badelita, pagubita: Am fost trasi in teapa, cum se spune.

Disperati, oamenii si-au strigat nemultumirea pe internet si o acuza pe Florica Coroi, patroana respectivei agentii de turism, ca a disparut cu banii lor.

Oamenii au cumparat biletele printr-o firma din Oradea, recomandata de un membru al grupului, care mai calatorise in trecut prin acceasi agentie.

Ana Turda, corespondent Stirile Kanal D: Agentia de turism are sediul in localitatea bihoreana Girisul de Cris si, se pare, punctul de lucru in aceasta florarie din centrul orasului. Am incercat sa luam legatura cu reprezentatii firmei, insa este inchis.

Mai mult, pe retelele de socializare ultimele postari ale respectivei agentii sunt vechi de ani de zile.

Dealer-ii din turism au cateva sfaturi care ne ajuta sa avem parte de o vacanta linistita. Asa-zisele chilipiruri pot fi periculoase.

Politistii spun ca au primit mai multe plangeri pe numele administratorului agentiei de turism si cred ca numarul turistilor pagubiti este mult mai mare. Turistii din Oradea ar fi trebuit sa plece in vacanta in Egipt sau in Statele Unite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI