<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fweb.facebook.com%2Fzelenskiy.official%2Fvideos%2F805855763998105%2F&show_text=false&width=267&t=0" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

A 229-a zi de război. În ziua 229 se încearcă să fim anihilaţi şi şterşi de pe faţa pământului ”, a scris Zelenski pe Facebook, postând şi imagini de pe străzile din Kiev.

Citeste si: O fetiță este în comă, iar trei persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier

El afirmă că unii oameni au fost ucişi în timp ce dormeau, iar la Kiev şi Dnipro au fost atacaţi oameni care mergeau la serviciu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

S-au înregistrat atât morţi, cât şi răniţi.

Răzbunarea rușilor: mai multe explozii au zguduit Kievul în această dimineață

Mai multe explozii au avut loc în centrul Kievului luni dimineață. Alte atacuri au fost anunțate și în alte orașe din Ucraina.

Anunțul a fost făcut de primarul Kievului,  Vitali Kliciko: „Mai multe explozii în districtul Shevchenkiv- în centrul capitalei”. 

Citeste si: Medvedev, mesaj șocant: Rusia ar trebui să ucidă teroriștii pentru a răspunde atacului de pe pod

Potrivit presei din Ucraina, au fost auzite cel puțin  patru explozii,  iar alarma aeriană a fost declanșată.

„Maşinile ard şi ferestrele au fost sparte în case. Sunt morţi”, a scris Deputatul ucrainean Oleksii Goncearenko, pe Twitter.

Explozii au fost anunțate în  Kiev, Jytomyr, Hmelniţki, Dnipro şi Ternopil, ca ţinte pe reţelele sociale şi canalele Telegram. 

Exploziile din această dimineață sunt puse pe seama răzbunării rușilor după ce podul lui Putin a fost bombardat și stă să cadă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si