Anchetatorii au reușit să scoată tot ce se afla în locuință pentru ca pereții acestei să fie scanați, începând de astăzi.

Unde vor fi identificate așa-numitele „anomalii”, pereții vor fi sparți și nu este exclusă nici demolarea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe de altă parte, DIICOT precizează că a fost dispusă expertizarea unor noi mijloace de probă în scopul evaluării valenţelor probatorii ale acestora de către Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici” şi Institutul Naţional de Criminalistică din cadrul IGPR.

Citeste si: Cazul „Caracal”. Cât de influente sunt clanurile de interlopi? Legăturile cu polițiștii și procurorii

„În perioada 15.08.2019- 19.08.2019, procurorii DIICOT-Structura Centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române, delegați în cauză, au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, respectiv, activitatea de scanare și excavare a zonelor delimitate.
De asemenea, în această perioadă au fost audiate persoane care aveau cunoștință despre fapte sau împrejurări care ar putea constitui probe în dosarul penal privind pe inculpatul Dincă Gheorghe”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

„În cauză a fost dispusă expertizarea unor noi mijloace de probă în scopul evaluării valențelor probatorii ale acestora de către Institutul Național de Medicină Legală “Mina Minovici” și Institutul Național de Criminalistică din cadrul IGPR”, se mai spune în textul citat.

Citeste si: VIDEO| Ancheta în cazul „Caracal” a intrat în impas


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si