Evenimentul a avut loc la unul dintre hotelurile de lux din Capitala si, dupa cum si-au dorit chiar viitorii insuratei, a fost doar cu apropiatii familiei.

Primii care au ajuns la local au fost viitoarea mireasa, imbracata cu o rochie alba si lunga insotita viitorul sot omul de afaceri, Mihai Mincu, si el imbracat la patru ace cu costum visiniu si papion.

VIDEO| Imagini senzaționale cu Gigi Becali dansând la cununia fiicei lui

Impreuna cu ei au venit si nasii iar scurt timp si-a facut aparitia si Gigi Becali insotit de mama sa, fiica cea mica si sotia lui.

Citeste si: Gigi Becali face un anunț de ultimă oră: „De acum, contracte doar pe 6 luni”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Ce notă a luat la Bacalaureat Mircea Badea: „Nu am cum să uit. Nu pentru că ar fi importantă, dar nu ai cum"- antena3.ro

Nu a stat prea mult de vorba cu jurnalistii care il asteptau in fata hotelului in care urma sa aiba loc ceremonia, dar in stilul sau caracteristic, nu s-a abtinut din a face o urare jurnalistilor.

Gigi Becali: „Domnul sa va ajute la toti si sa va bucure”.

Zi importantă pentru Gigi Becali

Imediat dupa ce becali a intrat mandru in localul de lux, a ajuns si cea de-a treia fiica a latifundiarului, Alexandra, si multi alti invitati de seama care mai de care mai eleganti.

Evenimentul de joi este unul extrem de important pentru intreaga familie.

Este ca o cununie, dar, de fapt, este momentul in care ginerele cere mana fetei de la parintii ei. Obicei care se respecta intotdeauna inainte cu 3 zile de casatoria religioasa.

Oficierea cununiei religioase va avea loc sambata, iar petrecerea se va desfasura la un fost palat regal construit în anii '30 din Snagov.

Citeste si: VIDEO| „Maraton” de milostenie la palatul lui Gigi Becali


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si