Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Zi importantă pentru Gigi Becali. Imagini inedite cu fiica cea mare și cu viitorul ginere

Zi importantă pentru Gigi Becali. Oficial, fiica lui cea mare nu mai este fata lui tata. Astăzi, conform unui obicei machedonesc, latifundiarul şi-a lăsat fiica pe mâinele celui care urmează să-i fie soţ. Obiceiul echivaleaza cununia civilăi dar pentru machedoni este mult mai important şi îl respectă cu sfinţenie înainte de orice cununie religioasă.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Evenimentul a avut loc la unul dintre hotelurile de lux din Capitala si, dupa cum si-au dorit chiar viitorii insuratei, a fost doar cu apropiatii familiei.

Primii care au ajuns la local au fost viitoarea mireasa, imbracata cu o rochie alba si lunga insotita viitorul sot omul de afaceri, Mihai Mincu, si el imbracat la patru ace cu costum visiniu si papion.

VIDEO| Imagini senzaționale cu Gigi Becali dansând la cununia fiicei lui

Impreuna cu ei au venit si nasii iar scurt timp si-a facut aparitia si Gigi Becali insotit de mama sa, fiica cea mica si sotia lui.

Citeste si: Gigi Becali face un anunț de ultimă oră: „De acum, contracte doar pe 6 luni”

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Nu a stat prea mult de vorba cu jurnalistii care il asteptau in fata hotelului in care urma sa aiba loc ceremonia, dar in stilul sau caracteristic, nu s-a abtinut din a face o urare jurnalistilor.

Gigi Becali: „Domnul sa va ajute la toti si sa va bucure”.

Zi importantă pentru Gigi Becali

Imediat dupa ce becali a intrat mandru in localul de lux, a ajuns si cea de-a treia fiica a latifundiarului, Alexandra, si multi alti invitati de seama care mai de care mai eleganti.

Evenimentul de joi este unul extrem de important pentru intreaga familie.

Este ca o cununie, dar, de fapt, este momentul in care ginerele cere mana fetei de la parintii ei. Obicei care se respecta intotdeauna inainte cu 3 zile de casatoria religioasa.

Oficierea cununiei religioase va avea loc sambata, iar petrecerea se va desfasura la un fost palat regal construit în anii '30 din Snagov.

Citeste si: VIDEO| „Maraton” de milostenie la palatul lui Gigi Becali

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI