Ghinion au avut inclusiv pompierii de la descarcerare care se deplasau la carambolul provocat de politician. Vă avertizez că urmează imagini şi informaţii cu impact emoţional.

O autospecială pentru descarcerare care se afla în misiune a fost lovită în plin de un SUV, într-o intersecție din zona de sud a Buzăului. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cât de puternic a fost impactul.

Pentru că se afla în misiune, autospeciala pentru descarcerare a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Citeste si: VIDEO| Vinerea neagră pe șoselele din România! Accidente în lanț

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Pregătiri intense pentru 1 decembrie! Hotelierii au grija ca totul să fie gata

Citeste si: VIDEO| Două femei au fost tâlhărite în Alexandria! Atacatorii sunt încă în libertate

Toţi cei implicaţi au fost evaluați medical la fața locului de un echipaj de la Ambulanță.

Autospeciala pentru descarcerare se deplasa la un accident cu trei autoturisme, provocat de fostul viceprimar Fănică Bârlă.

În timp ce se afla staționat la un semafor, un autoturism a fost lovit din spate de o altă maşină- proiectată de mașina politicianului, în vârstă de 62 de ani.

În urma carambolului, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 31 de ani, pasageri în prima mașina au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Ceilalți protagoniști ai accidentului sunt un jandarm, aflat în mașina din mijloc, și un cunoscut bucătar din Buzău, Chef Cristi Ice, șofer al primei mașini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si