Fascinati de Exatlon, foarte multi copii s-au adunat in sala de sport din localitatea Tunari si au refacut probele show-uluui care pune la incercare atat conditia fizica, cat si puterea de reactie a concurentilor.

Probele au fost de mai multe categorii, pentru toate varstele, iar cei care au terminat repede prima cursa…au gasit alte modalitati prin care sa faca miscare.

Citeste si: Lumea fotbalului deplânge moartea lui Jose Antonio Reyes: "Suntem devastați"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE sub LUNA, 31 mai-2 iunie 2019. Influenţa Lunii Noi de iunie îşi spune deja cuvântul!

Citeste si: Marcel Pușcaș a fost coleg cu ”Pistruiatul” în celebrul film românesc! Ce s-a întâmplat când Costel Băloiu și fotbalistul s-au văzut în Capitală

Concurentii Exatlon nu au fost singurii din familia Kanal D care au vrut sa transmita acest mesaj, ci si Ilinca Vandici, prezentatoare care a venit la eveniment impreuna cu micutul ei, Zyan.

Iar in timp ce adultii parca dadeau in mintea copiilor, cei mici au vrut sa fie si seriosi la un moment dat.

Exatlonul pentru copii, asa cum ne-a placut sa numim acest eveniment, a fost un real succes si asta mai ales pentru ca micutii au inteles ca miscarea alaturi de prieteni este mult mai distractiva decat un joc pe telefon.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si